Elinstallationer

Säkra och pålitliga elinstallationer som uppfyller energikraven.

Professionella elinstallationer

När det kommer till el och installationer är det otroligt viktigt att de utförs av en utbildad fackman. Annars kan det leda till skador både på människor och fastigheter. Med oss kan du känna dig trygg genom hela samarbetet. Vi kan genomföra elinstallationer av alla dess slag och alltid med samma hållbara och professionella resultat. Vi kan även installera datanätverk/svagström när det finns behov av detta. 

Elinstallationer nyproduktion

Att installera el i en eller flera nyproduktioner är ofta ett ganska omfattande projekt och vi hjälper dig gärna hela vägen. Tillsammans lägger vi upp en plan som passar dig och dina byggnader. Självfallet satsar vi på hållbara installationer som ligger rätt i tiden vad det gäller miljö och klimattänk.

Elinstallationer företag

Ska ditt företag flytta till en ny lokal eller behöver hjälp med elinstallationer i nuvarande lokaler? Då står vi gärna till tjänst. Vi kan även utföra installationer hos lantbruk och industrier om. Med oss får du en helhetslösning där vi kan stå för allt från kalkyler till en komplett installation. Vi lyssnar och anpassar oss efter dina behov och kan sedan omvandla dessa till smarta lösningar.

Elinstallationer privatpersoner

Som privatperson ska du akta dig för att utföra elinstallationer på egen hand, både av säkerhetsskäl och för att försäkringar ska gälla om något händer. Vi kan hjälpa dig med stort som smått. Det kan till exempel vara i samband med att du ska bygga ut, renovera i hemmet eller behöver dra om gamla installationer.

Underhåll

Alla elinstallationer behöver underhållas med jämna mellanrum. Det är viktigt att detta görs för att undvika kortslutning eller andra skador. Vi kan hjälpa dig att underhålla elinstallationer som vi själva utfört och även andra förfrågningar. Med rätt underhåll försäkrar du dig om att dina installationer är säkra och håller så länge som möjligt.

Felsökning & Service

Har det blivit kortslutning i dina lokaler? Eller har du stött på något annat elfel? Vi kan hjälpa dig att felsöka och åtgärda problemen i tid. Vi erbjuder även service för installationer. En professionell helhetslösning med andra ord.

Datanätverk / svagström

En korrekt installation av datanätverk är idag viktigare än någonsin förr. Många företag ställer höga krav på höga hastigheter och ett stabilt nätverk. Behöver du ett nytt datanätverk eller uppdatera ditt befintliga kan vi hjälpa dig. Vi utför även installationer inom svagström.

Söker du en elektriker?

Vi hjälper dig!